Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
ΠεριφέρειαΠροβλήματα και προοπτικές των Επαγγελματιών, των Βιοτεχνών και των εμπόρων και συντονισμός...

Προβλήματα και προοπτικές των Επαγγελματιών, των Βιοτεχνών και των εμπόρων και συντονισμός δράσεων

Διαδικτυακή Συνεδρίαση των Προέδρων των ΟΕΒΕ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ένα βήμα πιο κοντά οι ΟΕΒΕ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ σε δράσεις που θα δώσουν νέες δυνατότητες και προοπτική στους επαγγελματίες που εκπροσωπούν στην νέα εποχή που έρχεται. Αυτό προέκυψε από την Διαδικτυακή Συνεδρίαση των Προέδρων των ΟΕΒΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/1/2021.

Κατά την συνάντηση εξειδικεύτηκαν τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν κάθε κλάδο ξεχωριστά − και είναι παρά πολλά – ιδιαίτερα για τους κλάδους που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα και από την υπερδεκαετή κρίση.

Κατατέθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για το μέλλον των επαγγελμάτων για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στη δεκαετία που έρχεται και τις προσαρμογές που απαιτούνται για να παραμείνουν ζωντανά. Προτάσεις οι οποίες θα συζητηθούν με όλα τα σωματεία μέλη μας και σε επόμενη συνάντηση θα καθορισθούν συγκεκριμένες κοινές δράσεις. Οι Πρόεδροι κατέληξαν ομόφωνα οι Ομοσπονδίες της Πελοποννήσου να συντονίσουν τις δράσεις τους και να συμπορευθούν μέσα από ένα ευρύτερο σχήμα “Δίκτυο ΟΕΒΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ” αναβαθμίζοντας, βελτιώνοντας και πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών τους. Θα δώσουν όραμα και θετική ενέργεια στα πρωτοβάθμια σωματεία και  θα αναδειχθούν σε έναν ισχυρό και αξιόπιστο έτερο για ευρύτερες συνεργασίες για το μέλλον των κλάδων και των συναδέλφων που εκπροσωπούν στην Νέα μετά covid αλλά και ψηφιακή εποχή.

Εκπαίδευση, κατάρτιση, καινοτομία, συνεργατικοί σχηματισμοί καθώς και ευρύτερες διακλαδικές συνεργασίες στους τομείς της αγροτοδιατροφής, των κατασκευών, της μεταποίησης, των μεταφορών, των υπηρεσιών και του τουρισμού θα είναι η πρώτες προτεραιότητες μαζί με την επανεκκίνηση.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα