Home Άρθρα Σε αναμονή πρωτοφανών εξελίξεων – Νέα χρονιά – γυρίζουμε σελίδα

Σε αναμονή πρωτοφανών εξελίξεων – Νέα χρονιά – γυρίζουμε σελίδα

0
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Με το τέλος του 2020 τελειώνει και η εικοσαετία προετοιμασίας για τις αλλαγές που έρχονται στον πλανήτη, αλλαγές που λίγοι τις περιμένουν, και πολλοί δεν καταλαβαίνουν ούτε το γιατί είναι απαραίτητο να γίνουν. Αυτές οι αλλαγές γίνονται εν μέσω πολεμικής ατμόσφαιρας. Ο πόλεμος ήδη έχει αρχίσει.

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους θεωρείται πολύ σημαντικός, γιατί οι αποφάσεις που θα παρθούν και τα γεγονότα που θα ξεκινήσουν, προδιαγράφουν το μέλλον του πλανήτη για πολλές δεκαετίες, ίσως και αιώνες.

6 Ιανουαρίου, μια σημαντική ημέρα για τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, εξελίξεις που θα επηρεάσουν πολλές χώρες, σε όλα τα θέματα. 6 Ιανουαρίου, Ουάσιγκτον, ίσως η μέρα να είναι κρίσιμη για το μέλλον του πλανήτη.

Ξημέρωμα, Ουάσιγκτον, 6 Ιανουαρίου. Ανατέλλει το ζώδιο του Αιγόκερου, και στον 1ο οίκο βρίσκονται ο Ήλιος, ο Πλούτων,  ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Δίας. Οι δυνάμεις όλες μαζεμένες, θετικές και αρνητικές. Μεσουρανεί ο αστερισμός του Σκορπιού. Η Σελήνη βρίσκεται σε καλή σχέση με τους Δεσμούς της, ενώ αντίθετα ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει τους Δεσμούς, και μας βάζει σε ανησυχία. Ο Ουρανός στις 06 μοίρες του Ταύρου, χτυπάει με αντίθεση το Μεσουράνημα, και περιμένει υπομονετικά τον Άρη, που βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Κριού. Η συζυγία Άρη – Ουρανού τελειοποιείται στις 19 και 20 Ιανουαρίου, ημέρα ορκωμοσίας της οποιασδήποτε κυβέρνησης εκλεγεί στις ΗΠΑ.

Η γενική ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι». Το συγκεντρωμένο πλήθος είναι ετοιμοπόλεμο, και από τις δυο παρατάξεις. Οι αστέρες από τον αστερισμό του Τοξότη, που βρίσκονται κοντά στον ωροσκόπο, λένε πως όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, γεννώνται πολεμιστές, αποφασισμένοι να νικήσουν και να γιορτάσουν τον θρίαμβο τους κοντά στα κάστρα της χώρας τους. Ο Τοξότης είναι ο Κένταυρος, ο συνδυασμός ανθρώπου και ζώου, με αυξημένη δύναμη και διορατικότητα, με δηλητηριασμένα βέλη στο τόξο του, και δεν θα διστάσει να τα χρησιμοποιήσει προκειμένου να εξαφανίσει το σαθρό και το διεφθαρμένο που απλώνεται παντού.

Οι πλανητικές όψεις και η παρουσία αστέρων σε καίρια σημεία στο ωροσκόπιο της 6ης Ιανουαρίου, δείχνουν ότι θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές ως προς το πολιτικό κατεστημένο, θα υπάρχουν μπόρες και καταιγίδες, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και ότι θα έρθουν στο φως η υποκρισία, η ανηθικότητα και η προδοσία.

Ο Άρης στην τελευταία μοίρα του Κριού, βρίσκεται κοντά σε ένα αστέρι του αστερισμού των Ιχθύων, ενώ σύντομα θα βρεθεί στην 1η μοίρα του Ταύρου και κοντά σε ένα αστέρι της Ανδρομέδας. Είναι ο στρατός που θα βρίσκεται σε ετοιμότητα από τώρα και στο εξής, είναι ο οπλισμένος πολίτης, είναι ο αποφασισμένος πολεμιστής.

Το πεπρωμένο αρχίζει να εκπληρώνεται. Είναι ο λαός που το απαιτεί. Στο προσκήνιο εμφανίζεται ο γιγάντιος αστερισμός του κυνηγού Ωρίωνα, με την αξιοπρέπεια και την αυτοπεποίθηση του, που δεν διστάζει όμως να χρησιμοποιήσει και τη βία προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Φυσικό είναι, πρόκειται περί «κυνηγού».

Ένα είναι σίγουρο. Η ιστορία δεν κλείνει στις 6 Ιανουαρίου, αλλά αλλάζει σελίδα. Ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο, που θα αργήσει πολύ να τελειώσει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι και σε αναμονή πρωτοφανών εξελίξεων, και να μην πιστεύουμε ότι φαίνεται, γιατί η αλήθεια παραμένει κρυμμένη.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version