ΠεριφέρειαΈχει δίκιο ο κ. Τατούλης...

Έχει δίκιο ο κ. Τατούλης…

Ο κ. Νίκας μεθοδικά με τόλμη κι αποφασιστικότητα, με μια φάμπρικα ρουσφετολογικών προσλήψεων, φτιάχνει το δικό του στρατό ομήρων με τα 8μηνα, τα 4μημα, για «κοινωφελή» εργασία, για την αντιμετώπιση τάχατες του κορονοϊού και άλλα τέτοια.

Με αυταρχισμό, με τσαλαπάτημα της προσωπικότητας νέων ανθρώπων, νέων επιστημόνων, δεν τους διαθέτει ούτε μια καρέκλα να σταθούν στο νέο ακατάλληλο κτήριο που «μάντρωσε» σαν τα γίδια τους εργαζόμενους στη Τρίπολη.

Ξέχασε όμως να πει ότι:

  • Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής έγινε η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών στο νέο ιδιωτικό, ακατάλληλο κι ακριβοπληρωμένο κτίριο.
  • Πολλοί από τους όμηρους είναι από το «μητρώο των αιτούντων» που τηρείται στη Περιφέρεια, ήταν όμηροι και επί θητείας του σαν συνεργάτες με μπλοκάκι των αναπτυξιακών και ιδιαίτερα της Πελοπόννησος ΑΕ.
  • Ο κ. Νίκας τον προστατεύει, δεν δίνει ούτε στο ΠεΣυ, τα ονόματα αυτών των συνεργατών, είναι οι διάφοροι που δίνει μόνο τα αρχικά τους (όχι ολόκληρο το ονοματεπώνυμο)  που πήραν εκατομμύρια ευρώ μέσω των προγραμματικών συμβάσεων. Δε μας λέει πχ ποιοι πήραν και για ποια δουλειά τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ σαν έξοδα διοίκησης στην Πελοπόννησο ΑΕ ή τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ σαν τεχνική βοήθεια στην Αρκαδία ΑΕ από το λιγνιτόσημο.

Θέλει πολλοί θράσος όλοι αυτοί τα στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, που χρόνια τώρα βιάζουν το νου και τη συνείδηση νέων ανθρώπων, για ένα κομμάτι ψωμί, για μια θέση στο δημόσιο, να χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα για τους βιασμούς στο χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και του θεάτρου.  

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα