Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΑνδριανός με Στρατάκο για την στήριξη των παραγωγών εσπεριδοειδών της Αργολίδας

Ανδριανός με Στρατάκο για την στήριξη των παραγωγών εσπεριδοειδών της Αργολίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός σε συνέχεια της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Στρατάκο με τον οποίο συζήτησε τις τεχνικές διαδικασίες της στήριξης των παραγωγών εσπεριδοειδών της Αργολίδας που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε συνέχεια της συνάντησης που είχα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, συναντήθηκα σήμερα με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Στρατάκο με τον οποίο συζητήσαμε τις τεχνικές διαδικασίες για την στρεμματική στήριξη και ενίσχυση των παραγωγών εσπεριδοειδών της Αργολίδας και ιδιαίτερα των παραγωγών κλημεντίνης, ναβαλίνας και μέρλιν και λοιπόν ομφαλοφόρων, οι οποίοι πλήττονται έντονα από τις συνέπειες της πανδημίας.

Ο κ. Στρατάκος με ενημέρωσε ότι αφού ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα η τεκμηρίωση των ζημιών που υφίστανται οι παραγωγοί λόγω COVID-19 θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για τη διερεύνηση και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων για την ενίσχυση των πληγέντων».

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα