Α. Πουλάς: Να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα των δύο Νοσοκομείων της Αργολίδας

0
Πουλάς ανδρεας

Άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο Νοσοκομεία της Αργολίδας ζήτησε από την κυβέρνηση ο Ανδρέας Πουλάς κατά τη συζήτηση στη Βουλή σχετικής επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει προς τον Υπουργό Υγείας.

Ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας αφού ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο Νοσοκομειακές δομές του Νομού πρότεινε ως ιδανική λύση τη δημιουργία ενός νέου νοσοκομείου σε οικόπεδο που ήδη υπάρχει όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς της περιοχής, υπογραμμίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης ώστε οι κάτοικοι της Αργολίδας καθώς και οι χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής να έχουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Μέχρις ότου όμως να συμβεί αυτό που αποτελεί το ιδανικό σενάριο ο κ. Πουλάς ζήτησε από την κυβέρνηση να ασχοληθεί σοβαρά με τα υπάρχοντα μεγάλα προβλήματα των δύο Νοσοκομειακών μονάδων της Αργολίδας, ώστε να υπάρξει ισόρροπη ανάπτυξη και με στοχευμένες κινήσεις να λειτουργήσουν συμπληρωματικά το ένα στο άλλο.

Τέλος, ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην Αργολίδα οι γιατροί που υπηρετούν στα κέντρα υγείας αστικού και μη αστικού τύπου καλούνται τελευταία στιγμή να λύσουν τα προβλήματα των εφημεριών των νοσοκομείων τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μέσο για να κλείνουν τρύπες σε άλλες δομές. Ο ρόλος της μπορεί και πρέπει να είναι πιο χρήσιμος και ουσιαστικός στη μάχη κατά της πανδημίας.»

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε την Ενημέρωση στη σελίδα του Facebook την Ομάδα και στο Google News.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here