Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΔίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό ο Δ. Κωστούρος

Δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό ο Δ. Κωστούρος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κύριο Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και ανταποκρίνεται  στις χορηγίες  που αιτείται για την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Είναι υποχρέωση μας όμως να εξάρουμε ιδιαίτερα την θετική έκβαση στο  αίτημα που του απευθύναμε κατά την συνάντηση μας και αφορούσε την χορηγία ενός οχήματος στο Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ναυπλίου. Είναι σίγουρο ότι ενέργειες, όπως αυτή του Δημάρχου, αναπτερώνουν το ηθικό των συναδέλφων διότι αποδεικνύουν περίτρανα και με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό.

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ψήφισαν θετικά στο αίτημα μας, στην τακτική συνεδρίαση του την 20 Οκτωβρίου 2020, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων, αντιλαμβανόμενοι δε την ανταποδοτικότητα της ενέργειας αυτής που έχει ως επακόλουθο την εμπέδωση του αισθήματος  ασφαλείας στους μόνιμους κατοίκους και στον τουρισμό της περιοχής μας.

Με τέτοιες ενέργειες επίσης αναγνωρίζεται η καθημερινή και επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουμε για μία ασφαλέστερη κοινωνία, πόσο μάλλον τις ημέρες αυτές που το σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων της Δ.Α. Αργολίδας έχει ριχτεί στην μάχη της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία κατά της εξάπλωσης του Κορονοϊού αλλά και της διαφύλαξης της περιουσίας των συμπολιτών μας. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα