Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΔ. Κωστούρος: "Η προσοχή μας βρίσκεται στραμμένη συνεχώς στα παιδιά μας "...

Δ. Κωστούρος: “Η προσοχή μας βρίσκεται στραμμένη συνεχώς στα παιδιά μας ” – 2.253.074,83 ευρώ για το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας

Η συνέπεια λόγων και έργων της παρούσας Δημοτικής Αρχής , έρχεται να επισφραγιστεί για ακόμη μία φορά με την ένταξη του έργου «Προσθήκη αιθουσών στο δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας Δήμου Ναυπλιέων».

Ένα έργο, στην ουσία ένα καινούριο δημοτικό σχολείο το οποίο προβλέπει, παράλληλα με την υφιστάμενη κτιριακή εγκατάσταση, στην υπόλοιπη έκταση του οικοπέδου, σχεδιασμός νέου διώροφου κτίσματος για τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου και διαμόρφωση του αύλειου χώρου με γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, φύτευση και οριοθετημένους χώρους κίνησης, στάσης και παιχνιδιού. Επιπλέον προβλέπεται υπόστεγος χώρος ικανός να εξυπηρετήσει τις αθλητικές δραστηριότητες τις βροχερές ημέρες καθώς τέλος και οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η προσοχή μας βρίσκεται στραμμένη  συνεχώς στα παιδιά μας και στην σχολική κοινότητα. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αλλάξουμε και να αναβαθμίσουμε τις υποδομές για ένα καλύτερο και ασφαλές σχολικό Περιβάλλον».

Το νέο δημοτικό σχολείο αναπτύσσεται σε δύο ορόφους, με γενική διάταξη σχήματος Γ, με τη μία πτέρυγα να προσανατολίζεται κάθετα στο υφιστάμενο κτίσμα και την άλλη παράλληλα ως προς αυτό. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.253.074,83 ευρώ με Φ.Π.Α. και θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα