Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΚορινθίαΕνημέρωση σχετικά με κρούσματα covid στο Δήμο Νεμέας

Ενημέρωση σχετικά με κρούσματα covid στο Δήμο Νεμέας

Μέσα στο πλαίσιο του 2ου κύματος της πανδημίας, ο Δήμος Νεμέας καταγράφει ως τώρα ελάχιστα κρούσματα θετικά στον covid. Πίσω από κάθε περιστατικό βρίσκεται άνθρωπος και οικογένειες και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο χρειάζεται διακριτική διαχείριση και σεβασμός στην ανθρώπινη υπόσταση. Οι κινήσεις και οι συμπεριφορές μας πρέπει να είναι προσεγμένες, πάντα μέσα στο πλαίσιο ενεργειών του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που ισχύει.

Θέλω να επισημάνω πως όταν κλείνει ένα τμήμα σχολείου λόγω θετικών κρουσμάτων αυτό γίνεται απ’ ευθείας από το Υπουργείο Παιδείας και την Πολιτική Προστασία, χωρίς καμία ειδοποίηση στις Δημοτικές Αρχές. Ο Δήμος Νεμέας μετά τη γνωστοποίηση δύο περιστατικών, που σχετίζονται με σχολικές μονάδες, άμεσα προέβη στην απολύμανση των χώρων αυτών. Παράλληλα άμεσα θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες.

Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται ένα κλίμα πανικού, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, συνωστισμός έξω από καφετέριες, πάρα πολλά παιδιά που κυκλοφορούν μέσα στην πόλη άσκοπα χωρίς προστατευτικές μάσκες και γενικότερα επικρατεί μια αδικαιολόγητη χαλάρωση των «μέτρων» απ’ όλους μας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα