Αργολίδα Η Ετήσια εορτή του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

Η Ετήσια εορτή του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

0

Τηρώντας τις υγειονομικές διατάξεις το Δ.Σ. του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» πραγματοποίησε υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες την ετήσια Εορτή του Συλλόγου τιμώντας τον Πολιούχο της πατρίδας μας Άγιο Νεομάρτυρα Αναστάσιο του Ναυπλιέως, του οποίου η Εικόνα φυλάσσεται στον Ιστορικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύκη στο κέντρο της Αθήνα από το 1950.

Τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τους συμπολίτες μας Αρχιμανδρίτες Π. Χρυσόστομο Καλαθά και Π. Νικόδημο Τουρλούκη με αρτοκλασία. Τους εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσε κλιμάκιο της Ιστορικής τετραφωνικής Χορωδίας του Ιερού Ναού υπό την διεύθυνση Ν. Βαλσαμου. Στο τέλος της Λειτουργίας ομίλησε προς τα παρευρισκόμενα μέλη του Συλλόγου ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κ. Κολόκας για τo εορτάσιμο της ημέρας – και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στο δύσκολο φετινό Εορτασμό.

Ο Πρόεδρος μετέφερε τις ευχές προς τους Ναυπλιείς των Αθηνών – μέλη του Συλλόγου, του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρου, της Προέδρου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κ. Μ. Ράλλη και του Προέδρου του αδελφού Συλλόγου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» κ. Θ. Σπαντιδέα και ανέγνωσε τα σχετικά μηνύματα.

Ακολούθησε περιφορά της Αγίας Εικόνας εντός του Ιερού Ναού και εν συνεχεία κόπηκε η Βασιλόπιτα του Συλλόγου. Χρόνια Πολλά ο Άγιος να μας απαλλάξει από τις σημερινές δύσκολες καταστάσεις που ζούμε…

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version