Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΝαύπλιο: Ο Δήμος στηρίζει τα σχολεία του

Ναύπλιο: Ο Δήμος στηρίζει τα σχολεία του

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων με όλες τις Σχολικές μονάδες του Δήμου, τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, οι Σχολικές μας Μονάδες ήταν έτοιμες να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους  φροντίζοντας να καλύψουν τις ανάγκες Γυμνασίων και Λυκείων μετά από τόσο καιρό που παρέμεναν κλειστά αλλά και να καλύψουν ανάγκες των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων που λειτουργούσαν ήδη εν μέσω της δύσκολης αυτής συγκυρίας.

Παράλληλα με τον καθαρισμό των χώρων εσωτερικών και εξωτερικών, βαψίματα και καλλωπισμό, πραγματοποιήθηκαν προμήθειες tablet και φορητών υπολογιστών στο πλαίσιο της τηλεργασίας για μαθητές που είχαν ανάγκη (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) καθώς και προμήθεια σταθερών υπολογιστών για τις σχολικές μονάδες αφού οι απαιτήσεις ήταν μεγαλύτερες και για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Με το άνοιγμα των Σχολείων το Δημοτικό Αρίας, το 1ο Δημοτικό Ναυπλίου, και το Γυμνάσιο Δρεπάνου παρέλαβαν προτζέκτορες που ήταν απαραίτητοι για την σύγχρονη διδασκαλία. Προμήθειες επιπλέον ηλεκτρονικού εξοπλισμού διδασκαλίας θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σχολεία του Δήμου μας που έχουν αντίστοιχα αιτηθεί.

Οι απαιτήσεις ήταν πάντα μεγάλες και πλέον ακόμα μεγαλύτερες αφού στο πλαίσιο της δύσκολης περιόδου που διανύουμε προκύπτουν συνεχώς νέες απαιτήσεις, απαιτήσεις, που όταν αφορούν την ασφάλεια των μαθητών και την ομαλή λειτουργία των Σχολείων μας πρέπει να καλύπτονται και άμεσα.

Αυτό δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο αλλά κινητήριος δύναμη να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και μεθοδευμένα.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα