Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΝ. Αντώνιοζας: Άμεση επισκευή δημοτικών οδών στην πόλη του Κρανιδίου

Ν. Αντώνιοζας: Άμεση επισκευή δημοτικών οδών στην πόλη του Κρανιδίου

Κύριε Δήμαρχε

Καθημερινά οι δημότες και οι κάτοικοι της ΔΚ Κρανιδίου και ευρύτερα του Δήμου Ερμιονίδας διαμαρτύρονται για την υφιστάμενη κατάσταση των δημοτικών δρόμων στην πόλη του Κρανιδίου, κυρίως στην πάνω πλατεία Κρανιδίου και στο δρόμο προς τον παιδικό σταθμό Κρανιδίου.

Η κατάσταση είναι απαράδεκτη, ο εργολάβος της αποχέτευσης δεν ολοκλήρωσε την αποκατάσταση του οδοστρώματος και για τρεις μήνες συνεχίζεται η ταλαιπωρία για όλους μας, καταστρέφοντας τα αυτοκίνητα μας και με πολλά προβλήματα στην διέλευση αυτοκινήτων και πεζών. 

Ζητώ να μας ενημερώσετε υπεύθυνα πότε θα γίνει η άμεση αποκατάσταση; Είναι μέσα από τις υποχρεώσεις του εργολάβου και πότε θα εκτελεστεί; Ή μήπως η αποκατάσταση θα πραγματοποιηθεί από το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, με επιβάρυνση του δημοτικού προϋπολογισμού.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση σας γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει άλλο, θέλει άμεση επισκευή των συγκεκριμένων δρόμων. Αν μας δώσετε αρνητική απάντηση και έχουμε νέες καθυστερήσεις είμαστε αναγκασμένοι ως κοινότητα να παρέμβουμε, να αναζητήσουμε χορηγούς και χρηματοδοτήσεις για να επισκευάσουμε εμείς τους δημοτικούς δρόμους.

Η υπομονή των δημοτών έχει εξαντληθεί και η δικαιολογία ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν την ασφαλτόστρωση δεν είναι πλέον αρκετή.

Για την ΔΚ Κρανιδίου

Ο Πρόεδρος – Αντώνιοζας Νίκος 

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα