Home Αργολίδα Παρέμβαση Ανδριανού για την αντιμετώπιση των καταστροφών στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών στην...

Παρέμβαση Ανδριανού για την αντιμετώπιση των καταστροφών στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών στην Αργολίδα

0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπ. Λιβανό με θέμα έγγραφο της ΚΑΣΟΑ-ΔΑΝΑΟΣ για την αντιμετώπιση των καταστροφών στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών στην Αργολίδα.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια των προηγούμενων σχετικών παρεμβάσεών μου, με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως την από 15/2/2021 επιστολή του Προέδρου της ΚΑΣΟΑ-ΔΑΝΑΟΣ με την οποία αναφέρεται στην ανάγκη αντιμετώπισης των καταστροφών στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών στην Αργολίδα και ειδικότερα της έκτακτης έγκρισης ποσοτήτων δωρεάν διανομής εσπεριδοειδών των Οργανώσεων Παραγωγών με στόχο την στήριξη της εμπορίας και την στρεμματική ενίσχυση με σκοπό την συνέχιση της καλλιέργειας και την επόμενη περίοδο, που με τις συνθήκες που επικρατούν δεν μπορεί να υποστηριχθεί από τους παραγωγούς.

Σας καλώ συνεπώς να εξετάσετε με την προσήκουσα ευαισθησία που σας διακρίνει θετικά τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω κείμενο δεδομένου μάλιστα ότι οι καλλιέργειες εσπεριδοειδών στην Αργολίδα αντιμετωπίζουν φέτος μια πρωτοφανή κατάσταση με τόσο άμεσες, όσο και μακροπρόθεσμες συνέπειες στην αγροτική οικονομία».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version