Αργολίδα Παρέμβαση Ανδριανού για την επαναλειτουργία του συστήματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων

Παρέμβαση Ανδριανού για την επαναλειτουργία του συστήματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων

0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό με θέμα έγγραφο του Συλλόγου Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Αργολίδας και Όμορων Νομών με το οποίο επισημαίνεται η ανάγκη επαναλειτουργίας του συστήματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων στην Αργολίδα.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως το από 22/2/2021 έγγραφο του Συλλόγου Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Αργολίδας και Όμορων Νομών με το οποίο επισημαίνεται η ανάγκη επαναλειτουργίας του συστήματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων στην Αργολίδα, καθώς το σχετικό Περιφερειακό Κέντρο του Ναυπλίου παραμένει σε αδυναμία έκδοσης αγροτικών προειδοποιήσεων από τον Φεβρουάριο του 2019.

Δεδομένης της χρησιμότητας του συστήματος γεωργικών προειδοποιήσεων για τους παραγωγούς, τους γεωτεχνικούς και τους συνεταιρισμούς, τόσο της Αργολίδας όσο και γειτονικών νομών (Κορινθίας, Αρκαδίας, Λακωνίας), ιδιαίτερα καθώς οι φυτονόσοι βρίσκονται σε έξαρση λόγω και της κλιματικής αλλαγής, σας καλώ να εξετάσετε θετικά τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω κείμενο και να διερευνήσετε τις προσήκουσες λύσεις στο πρόβλημα».

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version