Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
ΕλλάδαΣύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών: Χρησιμοποιούν την πανδημία ως όπλο για να αβγατίσουν τα...

Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών: Χρησιμοποιούν την πανδημία ως όπλο για να αβγατίσουν τα ήδη τεράστια κέρδη των super market

Τη στιγμή που οι μαθητές στοιβάζονται ανά 25 σε κάθε τμήμα, οι εργαζόμενοι σαρδελοποιούνται στα ΜΜΜ και οι αστυνομικοί είναι περισσότεροι από τους γιατρούς, η κυβέρνηση βρίσκει την πηγή του κακού στο υπαίθριο εμπόριο! Μας λένε ότι ο ιός μεταδίδεται στις αγορές μας και όχι σε κλειστούς χώρους!

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!! Χρησιμοποιούν την πανδημία ως όπλο για να αβγατίσουν τα ήδη τεράστια κέρδη των super market και των μεγαλοεπιχειρηματιών!

ΩΣ ΕΔΩ!!!

Το .Σ. του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου σε μηχανοκίνητη πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 8 Φλεβάρη στις 9.30 π.μ. στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με στόχο να παρθεί πίσω η απαράδεκτη απόφαση κλεισίματος των Σαββατιάτικων Αγορών Βιοκαλλιεργητών και Λαϊκών Αγορών. Απέναντι στην πολιτική που μας κλείνει τα σπίτια απαντάμε με Ενότητα και Αγώνα! Καλούμε μαζί μας τους παραγωγούς Λαϊκών Αγορών, τους καταναλωτές, τους ανθρώπους που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα