Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΕλλάδαΆνοιξαν τα Πανεπιστήμια;

Άνοιξαν τα Πανεπιστήμια;

Όπως διαβάζουμε στην φοιτητική ομάδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οι φοιτητές στο Μαθηματικό του Πανεπιστήμιου Αιγαίου ξεκίνησαν τα μαθήματα δια ζώσης πραγματοποιώντας “αντάρτικο”, διαμαρτυρόμενοι ενάντια των κυβερνητικών χειρισμών που θέλει τα Πανεπιστήμια κλειστά λόγω των αποφάσεων των λοιμωξιολόγων. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση των σπουδαστών:

Η πρώτη δια ζώσης διάλεξη στο Μαθηματικό είναι γεγονός

Διάλεξη με θέμα: “Γραμμικές απεικονίσεις και πίνακες Jordan” με τον καθηγητή Νίκο Παπαλεξίου, επίκουρο καθηγητή Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου. Δύο ημέρες πριν το μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης 10 Μάρτη, όπου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το κλείσιμο των σχολών μας, οι φοιτητές παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αποδεικνύουμε στην πράξη ότι το ασφαλές άνοιγμα των σχολών μας είναι ρεαλιστικό και αναγκαίο, κάνοντας ξανά μάθημα στον χώρο της σχολής μας!

Καλούμε τους φοιτητές να δώσουν αύριο το παρών στην ΓΣ του Συλλόγου στις 15.30 και την Τετάρτη για μια ακόμα φορά να βουλιάξει το κέντρο της Αθήνας με το φοιτητικό συλλαλητήριο στις 13.00 στα Προπύλαια! Θέλουμε να γίνουμε ξανά φοιτητές!

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα