Αθλητισμός Ο Καμπόσος στηρίζει έμπρακτα τον ΦΕΙΔΩΝΑ

Ο Καμπόσος στηρίζει έμπρακτα τον ΦΕΙΔΩΝΑ

0

Η πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος Α΄ εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών στις 4 Απριλίου 2021 δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλες σχεδόν τις ομάδες που συμμετέχουν. Στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν προστέθηκαν και τα αγωνιστικά, διότι το διάστημα που μεσολαβεί από την μετ΄ εμποδίων έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τις 4 Απριλίου είναι μικρό και ο κίνδυνος τραυματισμών μεγάλος.

Στον ΦΕΙΔΩΝΑ η διοίκηση και ο Δημήτρης Τότσικας με τους συνεργάτες του προσπαθούν για το καλύτερο, γιατί είναι κρίμα να αναγκαστεί η ομάδα, που με τόσους κόπους έφθασε και πάλι στην Α΄ εθνική, να μη συμμετάσχει. Ένα επιπλέον πρόβλημα δημιουργεί η υποχρέωση της εφαρμογής του υγειονομικού πρωτοκόλλου για υποχρεωτικό εβδομαδιαίο έλεγχο covid.

Κατόπιν τούτου, ο πρόεδρος του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος έλυσε άμεσα το σοβαρό αυτό πρόβλημα και έδωσε την υπόσχεση ότι ο Δήμος θα βοηθήσει όσο μπορεί στη σημαντική προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να παραμείνει στην Α΄ εθνική, όπως και στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην περιοχή μας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version