ΠεριφέρειαΠ. Νίκας: Προσοχή σε ελέγχους εργατών γης, ρομά και στις δομές φιλοξενίας...

Π. Νίκας: Προσοχή σε ελέγχους εργατών γης, ρομά και στις δομές φιλοξενίας μεταναστών

Σε τηλεσύσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι ομόλογοί του από την υπόλοιπη χώρα, το μεσημέρι χθες Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε ενημέρωση των περιφερειαρχών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας της covid-19 στην Ελλάδα και γνωστοποιήθηκαν οι πολιτικές που θα ακολουθηθούν για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποιήθηκε ότι όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου εξακολουθεί να υφίσταται πρόβλημα στην Κορινθία και την Αργολίδα -όπου πάντως διαφαίνονται τάσεις μείωσης-, σημαντικά μικρότερο στην Αρκαδία κι ακόμα μικρότερο, τελικά, στη Μεσσηνία, ενώ ως καλή εμφανίζεται η κατάσταση στην Λακωνία.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σημείωσε ότι χρειάζεται να υπάρχει προσοχή σε ελέγχους εργατών γης, ρομά και στις δομές φιλοξενίας μεταναστών. Παράλληλα, εκτίμησε ότι τα όποια μέτρα της πολιτείας, δεδομένου ότι διαφαίνεται πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του τιτάνιου αγώνα εναντίον του κορονοϊού, θα πρέπει να έχουν οριστικό χαρακτήρα και να αποφεύγεται η λύση του αποκαλούμενου “ακορντεόν”.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα