Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
Περιφέρεια8ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

8ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών και Ερευνών του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε., διοργανώνει στις 5 – 8 Ιουνίου 2021 το ‘8ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας’. Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά και η επίσημη γλώσσα του θα είναι η αγγλική.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αποτελέσει σημείο συνάντησης κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, επιχειρησιακό και κυβερνητικό χώρο, για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, την εξέταση νέων βελτιωμένων προσεγγίσεων, όπως και την ενδυνάμωση του πνεύματος συνεργασίας, με στόχο τη βέλτιστη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα και την περισσότερο αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων φιλοξενίας.

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου ανακοινώνει την πρόσκληση κατάθεσης ακαδημαϊκών εργασιών, εργασιών διδακτορικής έρευνας και ερευνητικές προτάσεις.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργεί διαδικτυακό βιβλιοπωλείο με τα συγγράμματα των εισηγητών, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να αναζητήσουν μεγαλύτερο μέρος από τη γνώση των ομιλητών.

Οι εργασίες που θα ανακοινωθούν στο συνέδριο, θα δημοσιευτούν στα πρακτικά του συνεδρίου και σε ειδική έκδοση του επιστημονικού διαδικτυακού περιοδικού “Journal of Tourism Research” www.jotr.eu

Στη σελίδα του συνεδρίου (εδώ+) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και αιτήσεις συμμετοχής.

Πρόεδρος ΔΡΑΤΤΕ                      Πρόεδρος Ινστιτούτου Τουριστικών Μελετών & Ερευνών

Δημήτρης Λαλούμης                                                           Κωνσταντίνος Μαρινάκος

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα