Ελλάδα"Τειρεσίας" στο ρεύμα - Στοπ στις μετακινήσεις σε άλλο πάροχο

“Τειρεσίας” στο ρεύμα – Στοπ στις μετακινήσεις σε άλλο πάροχο

Αν εγκριθεί στην ολομέλεια από την Αρμόδια αρχή την ερχόμενη εβδομάδα η εισήγησης της ΡΑΕ, θα ξημερώσει μια “σκοτεινή” ημέρα για πολλά νοικοκυριά που έχουν ήδη βρει ή όταν αναγκαστούν, να αναζητήσουν αλλού “στέγη” για πάροχο ρεύματος ειδικά όταν οι δόσεις του λογαριασμού τους είναι σε μορφή χιονοστιβάδας και αδυνατούν να τις πληρώσουν.

«Φρένο» στις μετακινήσεις καταναλωτών με ανεξόφλητες οφειλές αλλά και δημιουργία ενός συστήματος τύπου «Τειρεσία», ώστε να αξιολογείται από τους προμηθευτές ρεύματος η φερεγγυότητα των νέων πελατών τους, εισηγείται η ΡΑΕ. Δίνετε η δυνατότητα στον παλαιό προμηθευτή να σταματάει τη διαδικασία μετακίνησης όταν ο καταναλωτής χρωστάει πάνω από δύο λογαριασμούς ρεύματος, ανεξαρτήτως ποσού, και δεν έχει προχωρήσει σε διακανονισμό.

Στην περίπτωση που κάποιος καταναλωτής έχει αλλάξει προμηθευτή και έχει διακανονίσει τις οφειλές του, τις οποίες όμως στην πορεία δεν εξυπηρετεί, ο παλαιός προμηθευτής θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον ΔΕΔΔΗΕ τη διακοπή της ηλεκτροδότησής του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα