Ελλάδα"Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τον διαγωνισμό εξπρές προμήθειας των self test"

“Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τον διαγωνισμό εξπρές προμήθειας των self test”

Ο Ανδρέας Πουλάς κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τυνησίας στον τομέα της υγείας» ως Ειδικός Αγορητής του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε στα ζητήματα που έχουν προκύψει με τα self test καθώς και τα ερωτήματα που προκύπτουν για την αμφιβόλου διαφάνειας διαδικασία προμήθειάς τους. Ειδικότερα ανέφερε:

  • Πριν από δύο περίπου εβδομάδες εδώ από τη Βουλή είχα χαρακτηρίσει την στρατηγική των self test ως ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης. Ήλπιζα να διαψευστώ. Δυστυχώς δεν με διαψεύσατε. Το αλαλούμ που προέκυψε χθες με την παραλαβή των self test από τα φαρμακεία επιβεβαιώνει πανηγυρικά τα λεγόμενά μου.
  • Kάνατε εκπτώσεις στις προδιαγραφές του διαγωνισμού εξπρές τη στιγμή που σταθήκατε ιδιαίτερα γενναιόδωροι στα χρήματα που μοιράσατε στις εταιρίες αναδόχους, ενώ φαίνεται ότι μπερδέψατε τα self test με τα rapid test δημιουργώντας σύγχυση σε φαρμακοποιούς και πολίτες. 
  • Από τον διαγωνισμό προμήθειας των self test προκύπτουν πολλά ερωτηματικά στα οποία η κυβερνηση οφείλει να δώσει απαντήσεις.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα