Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
ΕλλάδαΑδ. Γεωργιάδης: Το 2018 κάναμε λάθος, έχει δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Το 2018 κάναμε λάθος, έχει δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Το 2018 κάναμε λάθος είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση της φαρμακευτικής κάνναβης. Έκρινε δε ότι «δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε την φαρμακευτική κάνναβη και στην πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει και δεν έχει κανέναν μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή».

Ο υπουργός αναγνώρισε και εξήρε τον ρόλο του Ν. Καρανίκα σε σχέση με το εν λόγω ζήτημα. «Να αναγνωρίσουμε τη συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα!» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχουμε συγκρουστεί, ωστόσο, στην περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης είμαι ειλικρινής: η παρουσία Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό τον τιμά».

Τη «μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη» σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις στη φαρμακευτική κάνναβη χαιρέτισαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την -έστω και με μεγάλη καθυστέρηση -παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά», ανέφεραν οι εν λόγω πηγές, σημειώνοντας ότι «μετά τη δικαίωση», θα περιμέναν «και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη».

«Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία», κατέληξαν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

O Άδωνις Γεωργιάδης για “Παραγωγή, εξαγωγή και διάθεση προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης” , Δείτε το βίντεο από το 8ο λεπτό κι μετά.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα