Άρθρα Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

1
  • Ελλήνων Λαμπρή στην Ερμιονίδα είναι η καλύτερη επιλογή. Ειδικά φέτος ο στολισμός ήταν κάτι παραπάνω από άψογος, ήταν καινοτομικός και μπορώ να πω…. μίλια μπροστά. Πρωταγωνιστής φυσικά το Πόρτο Χέλι, διότι οι ιδέες που απάρτιζαν το γενικό στολισμό ήταν μοναδικές, χαρούμενες με θετική ενέργεια (την οποία χρειαζόμαστε ιδίως αυτό το διάστημα). Επίσης η Ερμιόνη με όλο αυτό το κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστεί ήταν πανέμορφη διότι τονίστηκαν σημεία – σταθμοί με χαρούμενα χρώματα και μοναδικές συνθέσεις. 
  • Το Κρανίδι πρωτοτύπησε με μία άλλη καινοτομική αλλά αυστηρή ιδέα. Στην είσοδο είδαμε την αναπαράσταση του Γολγοθά ένα τολμηρό εγχείρημα θα μπορούσα να πω διότι αν και είναι σημαντικό για αυτές τις μέρες είναι συνάμα και λίγο αυστηρό. Κάποιοι το βρήκαν καταπληκτικό κάποιοι ήταν πιο διστακτικοί, πάντως σαν ιδέα ήταν και αυτή αρκετά πρωτότυπη και σαν σύνολο η επαρχία έκανε τη διαφορά φέτος
  • Βέβαια τα social media κατακλύστηκαν με φωτογραφίες από το Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα με την όμορφη αυτή διακόσμηση του ανοιξιάτικου δέντρου με δίπλα την πολυθρόνα – αιώρα, θα την είδα σε όλες τις εκδοχές στις φωτογραφίες όλων… Τυχεροί όμως ήμασταν που δεν μας τράβηξε κανείς το αυτάκι – ξέρετε τα κοινόχρηστα καθίσματα απαγορεύονται (μην ξαναμπούμε στο κόκκινο παιδιά ας μείνουμε στο ροζ της άνοιξης)!!!

ΥΓ : ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ THN TPITH MEPA ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ – ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΩ Κ ΓΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 21.00. ΩΡΑΙΑ ΛΕΝΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΩΡΙΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΕΘΙΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ ΣΤΙΣ 00.00 ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version