Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
ΕλλάδαΣτη "σέντρα" ο Μητσοτάκης για ψευδή είδηση από τα Ελληνικά hoaxes

Στη “σέντρα” ο Μητσοτάκης για ψευδή είδηση από τα Ελληνικά hoaxes

Η ιστοσελίδα κατάρριψης αναληθών ειδήσεων, αποκάλυψε τα “παραμύθια” για τους εμβολιασμούς που είπε ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά το πασχαλινό του διάγγελμά.

Σε δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που κοινοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο, εντοπίστηκε τον να ισχυρίζεται ότι περισσότεροι από 3,000,000 πολίτες έχουν ήδη κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση του εμβολίου έναντι της COVID-19. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής. Ας δούμε τι συνέβη.

Ισχυρισμός

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την 1η Μαΐου του 2021 περισσότεροι από 3,000,000 πολίτες είχαν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.

Συμπέρασμα

Όπως προκύπτει από τα επίσημα δεδομένα για τους εμβολιασμούς, την 1η Μαΐου του 2021 είχαν πραγματοποιηθεί 3,115,339 εμβολιασμοί με την πρώτη και τη δεύτερη δόση. Οι συνολικά εμβολιασμένοι πολίτες ανέρχονταν στους 2,170,847. Συνεπώς, δεν αληθεύει πως κατά την 1η Μαΐου “περισσότεροι από 3,000,000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση”.

Πηγή: ellinikahoaxes.gr

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα