Συναντήθηκαν Διδασκάλου με Γεωργόπουλο

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου συναντήθηκε απόψε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Αμφότεροι συζήτησαν για την περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη και ανάδειξη των σημαντικών αρχαιολογικών μνημείων και χώρων της περιοχής. Η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε μια θετική ατμόσφαιρα, ενώ υπήρξε υπέρ το δέον εποικοδομητική δεδομένης της αγάπης που ο κ. Διδασκάλου τρέφει για την Ερμιόνη στην οποία πέρασε ένα μεγάλο διάστημα των παιδικών του χρόνων.

Συνοπτικά, σε καλό δρόμο βρίσκονται αρκετά έργα, όπως η επικείμενη κατασκευή του Μουσείου της Ερμιόνης, η ανάδειξη του Ρωμαϊκού Ταφικού Μνημείου, αλλά και της θρυλικής Μονής Αυγού. Τα ανωτέρω έργα θα αποτελέσουν ένα τρίπτυχο της αναβάθμισης πολλών δράσεων υπαγομένων στον τομέα του  εναλλακτικού τουρισμού προσθέτοντας κύρος στο Brand name του εν λόγω Δήμου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
bias savvas
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη