Αυτοψία Διδασκάλου στον οδικό άξονα Τζάνε – Καλαμάκι

0

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου με το ΚΑΣ στο Πεταλίδι Μεσσηνίας για τον οδικό άξονα. Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά:

Εχθές, μετά από οδηγία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη και σχετική απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) μεταβήκαμε για αυτοψία με την ολομέλεια των μελών του στο Πεταλίδι Μεσσηνίας για τον οδικό άξονα Τζάνε – Καλαμάκι.

Η επιτόπια επίσκεψη στην περιοχή συνέβαλε στη διαμόρφωση ολοκληρωμένης εικόνας των μελών του ΚΑΣ τόσο για τη σημασία των αρχαιολογικών ευρημάτων, όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οδικού έργου. Κύριος στόχος του ΥΠΠΟΑ είναι η εύρεση της βέλτιστης λύσης για την προστασία και ανάδειξη των σπουδαίων αρχαιολογικών καταλοίπων παράλληλα με την ολοκλήρωση του οδικού άξονα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΚΑΣ για τη συμμετοχή τους, τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Στάθης Αναστασόπουλος και τα στελέχη της Περιφέρειας για την παρουσία τους καθώς και τα στελέχη της τοπικής Εφορείας για τη βοήθειά τους.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here