Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
ΚορινθίαΕπίσκεψη κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ στην Κόρινθο και συνάντηση με επιστημονικούς φορείς

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ στην Κόρινθο και συνάντηση με επιστημονικούς φορείς

Την Τρίτη 20 Ιουλίου, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Κώστα Σκανδαλίδη συνοδευόμενο από τον Τομεάρχη Υγείας και Βουλευτή Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Πουλά επισκέφτηκε την Κόρινθο και συναντήθηκε με επιστημονικούς φορείς της περιοχής. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Γραμματέας της ΝΕ Κορινθίας Δημήτρης Αγγελόπουλος, τα μέλη της ΝΕ Κορινθίας Μαρίνος Κονδύλης, Παναγιώτης Δαλήβιγκας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλαος Γκιλίτσης.

Ειδικότερα, το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου, του Οδοντιατρικού Συλλόγου, και του Φαρμακευτικού Συλλόγου, καθώς και με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Κορινθίας, εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου της ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και της ΕΕΤΕΜ Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια των εποικοδομητικών συναντήσεων οι επιστημονικοί φορείς της Κορίνθου επεσήμαναν στους εκπροσώπους του Κινήματος Αλλαγής τα τρέχοντα προβλήματα που τους απασχολούν και παράλληλα ενημερώθηκαν για τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την Υγεία, τη Δικαιοσύνη και την Οικονομία όπως αυτές έχουν παρουσιαστεί μέσα και έξω από τη Βουλή.

Οι επιστημονικοί φορείς της Κορινθίας ενημέρωσαν το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής ότι θα αποστείλουν σύντομα υπομνήματα όπου θα καταγράφεται το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις προτάσεις τους για την επίλυσή τους. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής δεσμεύτηκαν ότι θα επεξεργαστούν τα υπομνήματά τους και θα τα υποστηρίξουν εντός και εκτός Βουλής.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα