Επίσκεψη της Παραολυμπιακής ομάδας στην Ακρόπολη

0

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου υποδέχτηκε στον Ιερό Βράχο την Ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Αγώνες στο Τόκιο. Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά:

Σήμερα, με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης τον πρόεδρο και τα μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Είναι ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα καθώς αρκετοί από τους αθλητές μας δεν είχαν τη δυνατότητα μέχρι σήμερα να απολαύσουν το μεγαλείο του Ιερού Βράχου από κοντά εξαιτίας της δυσκολίας πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο. Χρησιμοποιώντας τον νέο ανελκυστήρα πλαγιάς και ακολουθώντας τις νέες διαδρομές περιήγησης τα μέλη της ομάδας ξεναγήθηκαν σε όλα τα σημεία του χώρου απολαμβάνοντας την ξενάγηση, επιτέλους ισότιμα με όλους τους επισκέπτες. Η Ακρόπολη σήμερα προσφέρεται απλόχερα σε κάθε επισκέπτη ισότιμα και χωρίς διακρίσεις.Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλα τα μέλη της παραολυμπιακής ομάδας και στην αποστολή μας στο μακρινό Τόκιο για τους Παραολυμπιακούς αγώνες. Για μένα, η συμμετοχή και μόνο είναι μια σπουδαία νίκη. Νίκη για τη θέληση, για το αθλητικό ιδεώδες, για τον άνθρωπο.

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας!
Καλή επιτυχία στην Ελλάδα!
Είμαστε υπερήφανοι!
Είμαστε δίπλα σας!

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Google News
Στη σελίδα Facebook – Στην ομάδα Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here