Οι Έλληνες ευθύνονται για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού…

0

Ουδεμία ευθύνη έχουν οι τουρίστες για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού που ήρθαν για να απολαύσουν τον ήλιο και τις Ελληνικές θάλασσες ανέφερε ο ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Είναι προφανές το συμπέρασμα σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού ότι οι “ευθύνες” είναι αποκλειστικό προνόμιο των Ελλήνων πολιτών… Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Θεοχάρης:

Δεν ευθύνονται ο τουρισμός και οι αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη ώρα, όπως ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, από το βήμα της υβριδικής εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και το υπουργείο Τουρισμού με θέμα «Η επόμενη μέρα του Ελληνικού Ξενοδοχείου, αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά μέσα».

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοχάρης, με βάση τα στατιστικά στοιχεία ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, το άνοιγμα του τουρισμού ήταν προσεκτικό και σχεδιασμένο και δεν προκαλεί ζημία.

Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο σε 100.000 δειγματοληψίες στις πύλες εισόδου της χώρας διαγνώσθηκαν μόλις 74 θετικά κρούσματα στον κορονοϊό με τον δείκτη θετικότητας να ανέρχεται σε 0,07%. Στα χερσαία σύνορα ο βαθμός θετικότητας ήταν σε 0,01% και στα αεροδρόμια στο 0,09%, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Θεοχάρης.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Google News
Στη σελίδα Facebook – Στην ομάδα Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here