ΑργολίδαΕυχές για καλό δεκαπενταύγουστο και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν

Ευχές για καλό δεκαπενταύγουστο και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν

Να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου σε όλους «Καλή Παναγιά», καλό Δεκαπενταύγουστο και Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το Πάσχα του καλοκαιριού έφτασε μέσα σε ένα δύσκολο και παράξενο καλοκαίρι, με πολλές δυσκολίες, τόσο σε επίπεδο φυσικών καταστροφών – καταστροφή του δασικού πλούτου της πατρίδας μας και πάντα με το φόβο της υγειονομικής κρίσης του covid-19.

Έχουμε πίστη στην Παναγία μας και με τη βοήθειά της θα ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες, όμως έχουμε εμπιστοσύνη και στην αξία της ανθρώπινης δύναμης, στην ικανότητα της επιστημονικής κοινότητας ότι θα κερδίσει και αυτή την κρίσιμη μάχη. Επίσης με την υπεύθυνη συμμετοχή όλων μας, την ενεργοποίησή μας στην τήρηση και εφαρμογή όλων των κανόνων που προβλέπονται μέχρι να απαλλαγούμε από αυτή την καταστροφική πανδημία.

Το ζητούμενο είναι να πετύχουμε με ασφάλεια την νέα κανονικότητα και για να γίνει γρήγορα αυτό, πρέπει γρήγορα να επικρατήσει στην συμπεριφορά μας η λογική, η σύνεση και η σοβαρότητα.

Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους σας.

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα