Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΕλλάδαΗ σκέψη μας σε όσους βρέθηκαν άδικα εκτός σχολών εξαιτίας του νέου...

Η σκέψη μας σε όσους βρέθηκαν άδικα εκτός σχολών εξαιτίας του νέου συστήματος εισαγωγής

«Μήνυμα Ανδρέα Πουλά  για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι κόποι τους ευοδώθηκαν και ένας καινούργιος δρόμος ανοίγεται μπροστά τους, ο οποίος εύχομαι να τους  οδηγήσει  στην εκπλήρωση των ονείρων τους. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στις οικογένειες τους που στάθηκαν δίπλα τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν και τους προετοίμασαν για αυτήν την επιτυχία.

Η σκέψη μας, όμως, στρέφεται και σε αυτούς που δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς και σε όσους βρέθηκαν άδικα εκτός σχολών εξαιτίας του νέου συστήματος εισαγωγής που θέσπισε η κυβέρνηση της Ν.Δ. Εύχομαι η απογοήτευση και το αίσθημα της αδικίας  να μην τους «εγκλωβίσουν» και να μην αποτελέσουν εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων τους, αλλά  να  συνεχίσουν να προσπαθούν για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποτελέσουν εφόδια για το μέλλον τους.

Η εκπαίδευση  όλων των Ελλήνων πρέπει να είναι πάντα το πρώτιστο μέλημα της Πολιτείας. Ας καταβάλουμε όλοι κάθε δυνατή  προσπάθεια ώστε η Παιδεία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, μακριά από ισοπεδωτικές ιδεοληψίες, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την ισότητα των ευκαιριών, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα