Αργολίδα Ανδρέας Πουλάς: Ο Ιός της ΔΕΗ… χτυπάει τους αγρότες!

Ανδρέας Πουλάς: Ο Ιός της ΔΕΗ… χτυπάει τους αγρότες!

0

Άλλο ένα οικονομικό πλήγμα δέχονται οι  αγρότες μας μέσα από τους νέους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ που παραλαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες.

Όπως φαίνεται από τις δύο φωτογραφίες που ακολουθούν, αγρότης της περιοχής μας με μικρότερη κατανάλωση ρεύματος στον πρόσφατο λογαριασμό του, καλείται να πληρώσει σημαντικά μεγαλύτερο τίμημα σε σχέση με τον προηγούμενο λογαριασμό του. 

Κάνοντας αναγωγή των τιμών στο πεδίο του λογαριασμού «Χρεώσεις Προμήθειας ΔΕΗ» προκύπτει ότι η πραγματική τιμή της κιλοβατώρας που καλείται να πληρώσει ο αγρότης είναι αυξημένη κατά 43,6 % .

Πρόκειται για μία αύξηση που κρίνεται επιεικώς εξωφρενική, η οποία θα επιφέρει τεράστιο οικονομικό πλήγμα στους αγρότες μας, που ακόμα δεν μπορούν να ορθοποδήσουν από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας και τις καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. στο τομέα της ενέργειας με τις πολιτικές της ελεύθερης αγοράς, οδηγεί στην άνευ όρων παράδοση στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και στην οικονομική αφαίμαξη των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων. 

Όλα για τους μεγάλους και ισχυρούς, εις βάρος των πολιτών, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή είναι η κεντρική επιλογή της κυβέρνησης της Ν. Δημοκρατίας και δυστυχώς έπεται συνέχεια…

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version