Ελλάδα Δικαίωση για την παράνομη φορολόγηση που είχε επιβληθεί στα αναδρομικά 95.000 συνταξιούχων

Δικαίωση για την παράνομη φορολόγηση που είχε επιβληθεί στα αναδρομικά 95.000 συνταξιούχων

0

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του, αλλά και τους 95.000 συνταξιούχους και τις οικογένειές τους, που είχαν υποστεί παράνομη φορολόγηση στα αναδρομικά τους, για την περίοδο 2009-2014, ότι:

Απόφαση της ΑΑΔΕ που έχει στα χέρια του το ΕΝΔΙΣΥ, διαγράφει σε μέλος μας ποσά, πρόστιμα και προσαυξήσεις των ετών 2009-2014 που είχαν κοινοποιηθεί στους φορολογούμενους συνταξιούχους αρχές του 2020.

Το μέλος του ΕΝΔΙΣΥ που δικαιώθηκε είχε καταθέσει ενδικοφανή προσφυγή με βάση τα τεκμηριωμένα έντυπα που είχε συντάξει και διανείμει στους θιγόμενους το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων.

Το Δίκτυο σε όλο το χρονικό διάστημα επί 22 μήνες, καθοδήγησε ορθά τους θιγόμενους συνταξιούχους και με παρεμβάσεις του προς όλες τις κατευθύνσεις, έκανε γνωστό ότι η φορολόγηση που επέβαλλε η κυβέρνηση, ήταν παράνομη λόγω παραγραφής πενταετίας (αποφάσεις του ΣτΕ).

Καλούμε τα μέλη μας, αλλά και όλους τους συνταξιούχους τους οποίους αφορά το θέμα, το συντομότερο δυνατό, να έρθουν από τα γραφεία του Δικτύου, να ενημερωθούν και να παραλάβουν τα αντίστοιχα έγγραφα για να τα καταθέσουν εμπρόθεσμα στις αρμόδιες ΔΟΥ.

Ο αγώνας που έδωσε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, εδώ και 1,5 χρόνο παίρνει «σάρκα και οστά».

Δείτε εδώ την απόφαση:

«Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Την αποδοχή της με αριθμο πρωτ. …… ενδικοφανούς προσφυγής του ………… πράξης διοικητικού προσδιορισμού φόρου …… κατά το μέρος αυτής που αφορά τη φορολόγηση των κατά τα ανωτέρω εισπραχθέντων αναδρομικών ποσών σύνταξης, λόγω παραγραφής»

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version