Άρθρα Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

0
  • Στην κυριολεξία , το διαθέσιμο νερό της περιοχής θυμίζει θάλασσα. Μου φαίνεται μάλιστα, μετά από κάποια χρόνια απουσίας μου, ότι ίσως και να έχει χειροτερέψει. Από συζητήσεις όμως προκύπτει ότι δυστυχώς έχω δίκιο!
  • Φυσικά όλοι οι κάτοικοι, καθώς το νερό δεν είναι πόσιμο, αγοράζουν 6αδες νερό. Όμως νερό αγοράζουμε και για να μαγειρέψουμε (είπαμε δεν είναι πόσιμο). Τι γίνεται όταν πρέπει πχ να πλύνουμε τα δόντια μας ή το πρόσωπο μας; Προσθέστε και εκεί πόσες 6αδες χρειαζόμαστε. Πολλά ευρώ μα πάρα πολλά ευρώ το μήνα μόνο για το νερό – διότι πληρώνουμε κανονικά ΔΕΥΑΕΡ αλλά και τις 6αδες.
  • Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτό είναι ένα – για να μην πω το πρώτο – σημαντικό πρόβλημα της όμορφης περιοχής μας. Σκουριάζουν τα πάντα, οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με αυτό το νερό. Αν κάποιος φορέας δώσει λύση σίγουρα θα είναι μέγας ευεργέτης την ίδια κιόλας μέρα. Όσο για τα προεκλογικά «θα»- παιδιά μπουχτίσαμε όχι άλλο Ανάβαλο στα λόγια, θέλουμε μόνο έργα.

ΥΓ: ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΒΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΟΠΟΤΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ «ΘΑ»

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version