ΑργολίδαΠέτρος Διολίτσης: "Με απόφαση του δικαστηρίου προχωράμε σε είσπραξη 300.000 ευρώ από...

Πέτρος Διολίτσης: “Με απόφαση του δικαστηρίου προχωράμε σε είσπραξη 300.000 ευρώ από την ΔΕΥΑΝ”

Η δικαστική διαμάχη ΔΕΥΑΑΡΜ-ΔΕΥΑΝ για τα χρέη του Ναυπλίου προς την δημοτική επιχείρηση του Άργους είναι μια λυπηρή υπόθεση η οποία όμως επιβάλλεται να λάβει τέλος. Είναι πλέον γνωστό ότι μετά από συνεχείς οχλήσεις από πλευράς ΔΕΥΑΑΡΜ και αδιαφορία από την Επιχείρηση ύδρευσης του Ναυπλίου τα χρέη εκτοξεύτηκαν στο 1.000.000ευρώ! Η ΔΕΥΑΑΡ-Μ προχώρησε σε αγωγές καθώς και σε διαταγή πληρωμής ώστε να διεκδικήσει το χρέος και να καλυφθούν τα έξοδα της ΕΕΛ Άργους-Ναυπλίου  από το οποίο εξυπηρετείται και το Ναύπλιο. Η προχθεσινή απόφαση του δικαστηρίου με αρ.433/2021 αναγνωρίζει την οφειλή της ΔΕΥΑΝ προς την ΔΕΥΑΑΡ-Μ που ανέρχεται στο ποσό των 528.000ευρώ εκ των οποίων τα 300.000ευρώ μπορούν άμεσα να απαιτηθούν και να εισπραχθούν. Αυτό σημαίνει πως εντός των επόμενων τριών (3) ημερών η ΔΕΥΑΑΡ-Μ έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να εκτελέσει την εντολή του δικαστηρίου.                

Ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ οφείλω να διαφυλάξω το συμφέρον των δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών και να διασφαλίσω την εύρυθμη λειτουργία της ΕΕΛ Άργους – Ναυπλίου η οποία αυτή τη στιγμή επιβαρύνεται από το υπέρογκο χρέος που δημιούργησε η ΔΕΥΑΑΝ.

Θα ήθελα να τονίσω πως συμμερίζομαι την ανησυχία των Ναυπλιέων δημοτών οι οποίοι ενώ πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, η επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου τους δεν αποδίδει αυτά που εισπράττει για τον λόγο που τα εισπράττει, υποχρεούμαι όμως να πράξω όσα ορίζει ο νόμος και να διατηρήσω οικονομικά βιώσιμη την επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ

Πέτρος Διολίτσης

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα