ΑργολίδαΠαράδοση μεγάλης ποσότητας σχολικών ειδών στην πυρόπληκτη Γορτυνία

Παράδοση μεγάλης ποσότητας σχολικών ειδών στην πυρόπληκτη Γορτυνία

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  Ναυπλίας – Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και συγχρόνως να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά, για την πρωτόγνωρη ανταπόκριση όλου του λαού του δήμου μας, για την συλλογή σχολικών ειδών προκειμένου να παραδοθούν εις τους πληγέντες από τις τελευταίες μεγάλες πυρκαγιές, συμπατριώτες μας στον δήμο Γορτυνίας.

Τα συγκεκριμένα πράγματα εν προκειμένω σχολικά είδη και μάλιστα εν μέσω μιας συγκυρίας (κορονοϊος- οικονομική κρίση) η οποία δεν ευνοούσε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ήταν τελικά εντυπωσιακά σε ποσότητα και ποιότητα. Η παραλαβή έγινε από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας κ.  Αναγνωστόπουλο Πάικο, ο οποίος αφού μας ευχαρίστησε, τόνισε ότι είμαστε και οι μοναδικοί που τους σκεφτήκαμε κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν το Εργατικό μας Κέντρο κράτησε όρθια και ψηλά την σημαία του Δήμου μας, όπως του αξίζει και του αρμόζει. Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε δημόσια την επιχείρηση «DROUZAS HELLAS»  και προσωπικά τον κ. Κων/νο Δρούζα για την διάθεση αφιλοκερδώς ενός αυτοκινήτου προκειμένου να μεταφέρουμε τα ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ στα Τρόπαια Γορτυνίας.,

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα