Αργολίδα'Υψώνουν Μπαϊράκια" στο Βουλευτικό

‘Υψώνουν Μπαϊράκια” στο Βουλευτικό

Πραγματοποίηση ημερίδας, στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, για την παρουσίαση ομαδικής έκθεσης με τίτλο «Τα Μπαϊράκια» από 27 Σεπτεμβρίου έως και 2 Οκτωβρίου 2021 από τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων και την Καλλιτεχνική Ομάδα «Ορίζοντας Γεγονότων»

Στο χρονικό διάστημα της παρουσίασης της έκθεσης, στην αίθουσα του Βουλευτικού με θέμα την ελευθερία θεωρητικοί θα μιλήσουν για την ελευθερία σε όλες τις εκφάνσεις της και η οποία θα πλαισιωθεί από μουσικό σχήμα.

Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Τα Μπαϊράκια» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 στο Βουλευτικό.

Η  Καλλιτεχνική Ομάδα «Ορίζοντας Γεγονότων» στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης θα παρουσιάσει την ομαδική έκθεση με τον τίτλο: «Τα Μπαϊράκια».

Θα εκτεθούν έργα σε πανί τα οποία θα έχουν αναφορά στα προεπαναστατικά σύμβολα του αγώνα των Ελλήνων, πρώτες σημαίες, λάβαρα, μπαϊράκια. Ειδικότερα τα μπαϊράκια, προεπαναστατικά πολεμικά σήματα αναγνώρισης, που συσπείρωναν στη βάση τους ανθρώπινες επιδιώξεις για ελευθερία, έμεναν σαν ανοιχτό βιβλίο να μας διδάσκουν ιστορία.

Το ορατό κάλεσμα που ανέμιζε σε βουνοκορφές και θάλασσες, δίνει και σήμερα ένα όραμα προσωπικής ελευθερίας σε καλλιτέχνες και αφορμή για δημιουργία.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα