ΑργολίδαΘερινό Cine Nafplio: No time to die

Θερινό Cine Nafplio: No time to die

No time to die
Από Πέμπτη 30/9 έως και Τετάρτη 6/10
ώρα προβολής: 9:30 το βράδυ

Διάρκεια: 163′ | γλώσσα: αγγλικα με υπότιτλους | κατάλληλη άνω των 12


Η 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021! Για τον Ντάνιελ Κρεγκ αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον θρυλικό πράκτορα 007 και έτσι το No Time to Die αποτελεί ένα τέλος εποχής.

Ενώ οι παλιότερες περιπέτειες του Μποντ ήταν αυτοτελείς και δεν συνδέονταν ως περιπέτειες, οι ταινίες με τον Ντάνιελ Κρεγκ είναι πολύ συνδεδεμένες και αποτελεί η μια τη συνέχεια της άλλης. Το Quantum Of Solace (2008) ξεκινούσε εκεί που τελείωνε το Casino Royale (2006) και το Skyfall (2012) αποκάλυψε σημαντικές πτυχές της πρώιμης ζωής του Bond. Το No Time To Die ξεκινάει στον απόηχο του Spectre (2015) και με περίτρανο και επιβλητικό τρόπο, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο (που ενσάρκωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ), μια εποχή ολόκληρη (όλες τις αποστολές του 007) και χαρίζει στη θρυλική σειρά ένα συγκλονιστικό φινάλε και ένα νέο ξεκίνημα. Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης «το No Time To Die βάζει τέλος σε μια μεγάλη ιστορία και δένει μεταξύ τους πολλές πτυχές της ζωής του πράκτορα». Τα επτασφράγιστα μυστικά, οι μεγάλες προδοσίες και η άρρηκτη εμπιστοσύνη, είναι θέματα που κυριάρχησαν στις 4 τελευταίες ταινίες με τον Τζέιμς Μποντ και στην τελευταία περιπέτεια, ο πράκτορας θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τα αισθήματά του.

ΣΥΝΟΨΗ
Ο Τζέιμς Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάικα. Η γαλήνη της καθημερινότητάς του θα είναι προσωρινή και θα διακοπεί απότομα όταν ένας παλιός γνώριμος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIΑ, θα εμφανιστεί για να ζητήσει τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα τον οποίον έχουν απαγάγει θα αποδειχθεί πολύ πιο περίπλοκη απ’ ό,τι έδειχνε.

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Χένσλι
Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μάρκους Τόμας, Χολτ ΜακΚάλανι, Ματ ΜακΚόι, Λόρενς Φίσμπερν, Άμπερ Μιντθάντερ

🛑 Κατά την είσοδο σας στο θερινό δεν χρειάζεται αποτέλεσμα τεστ ή βεβαίωση εμβολιασμού.
⚠️Η μάσκα είναι υποχρεωτική


No time to die
english audio | greek subs

From Thursday 30/9 to Wednesday 6/10
Screening time: 21:30

James Bond has left active service. His peace is short-lived when Felix Leiter, an old friend from the CIA, turns up asking for help, leading Bond onto the trail of a mysterious villain armed with dangerous new technology.

It stars Daniel Craig in his fifth outing as the fictional British MI6 agent. Craig has said it will be his final Bond film.

Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Rory Kinnear, and Ralph Fiennes reprise their roles from previous films, with Rami Malek, Lashana Lynch, Ana de Armas, Dali Benssalah, Billy Magnussen, and David Dencik joining the cast as new characters.

Duration: 163′ | language: English with subtitles | suitable over 12

🛑 You do not need a test result or a vaccination certificate when you enter the open air cinema
⚠️ You need to wear a mask.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα