Home Αργολίδα Τάσος Λάμπρου: Ενός κακού μύρια έπονται…

Τάσος Λάμπρου: Ενός κακού μύρια έπονται…

0

 Κύριε Δήμαρχε,

Απευθύνομαι σε εσάς δημόσια πλέον, μετά το τελευταίο δελτίο τύπου της 14ης Σεπτεμβρίου διότι υπερβήκατε τον «Ρουβίκωνα» .  Σας υπενθυμίζω λοιπόν, ότι η δημοκρατικοί μας θεσμοί στην πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα διοίκησης, προβλέπουν και διαχωρίζουν τους όρους Συμπολίτευσης/ Αντιπολίτευσης και κατοχυρώνουν την κριτική  και τον αντίλογο σαν εργαλεία της Δημοκρατίας.

Κύριε Δήμαρχε, καλομάθατε όπως φαίνεται στην ανοχή και στην ακρισία (σ ‘αυτό ομολογώ ευθυνόμαστε και εμείς) για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ασκείτε τα καθήκοντα του Δημάρχου – δυο χρόνια τώρα – και αυτό συνέβη γιατί πιστεύαμε ότι πρέπει να σας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής στα καθήκοντά σας.

Αντί λοιπόν, να ακούτε και να συναισθάνεστε την αγωνία μας αλλά και την αγωνία των δημοτών για τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο και τους Δημότες μας, εσείς κάθε φορά με τις απαντήσεις σας ολισθαίνετε ολοένα και περισσότερο σε ατραπούς αυταρχισμού και αλαζονείας και εν πάση  περιπτώσει, αντί να απολογείστε όπως οφείλετε,  επιτίθεσθε με περισσό θράσος μάλιστα, σε όσους τολμούν να σας κάνουν κριτική και ακόμα χειρότερα, καταφεύγοντας ενίοτε και  σε μηνύσεις .

Στην τελευταία απάντησή σας δε και προκειμένου να συγκαλύψετε τις δικές σας ευθύνες, εντελώς αδικαιολόγητα ενοχοποιήσατε με αποσπασματικά και παραπλανητικά mail –  μέσω τρίτου προσώπου (συνεργάτη σας) – την κ. Σταματίνα Δρούζα ,δικηγόρο, που τυγχάνει σύζυγός μου, την οποία άλλωστε εσείς είχατε επιλέξει για την εργασία της κτηματογράφησης της Δ.Ε Κρανιδίου λόγω της προηγούμενης εμπειρίας της, όπως πιστεύαμε. Φαίνεται όμως ότι άλλοι ήταν οι σκοποί σας. Η γραπτή, αναγκαστικά δημόσια απάντησή της, με την οποία  τοποθέτησε τα πράγματα στην θέση τους προς αποκατάσταση της αλήθειας, ακόμα συζητείται μεταξύ των δημοτών μας , σε βάρος σας βέβαια.

Εάν πιστεύετε κ. Δήμαρχε ότι μ’ αυτό τον τρόπο ασκείτε πίεση σε εμένα ως δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξής μας προκειμένου να σιωπώ, κάνετε μεγάλο λάθος. Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση για μια εικοσαετία αδιάλειπτα και δεν έχω δώσει δείγματα ότι εκβιάζομαι ή ότι βάζω τα προσωπικά και οικογενειακά μου συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του τόπου μας και των συμπολιτών μας.

Μην ματαιοπονείτε κ. Δήμαρχε, σας καλώ να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μην τις διαχέετε στους συνεργάτες σας ειδικούς και μη, τους οποίους εσείς έχετε επιλέξει, πολύ περισσότερο δε σε αναδόχους έργων και εργασιών, ελεύθερους επαγγελματίες, με τους οποίους έχετε συνάψει συμβάσεις με νόμιμες διαδικασίες. Ιδιαίτερα για την αξιοποίηση της περιουσίας του αειμνήστου Κώστα Δημότση ή Έλληνα, εσείς  έχετε την ευθύνη για την μη συνέχιση των εργασιών .

Παραπονείστε ότι δεν σας απάντησα στα άλλα θέματα που έχετε θέσει και βέβαια πάλι παρελκυστικά με σκοπό  να αποδράσετε με αυτό τον τρόπο από την υποχρέωσή σας να απαντήσετε επί του θέματος. Μην ανησυχείτε θα το κάνουμε και αυτό αλλά ένα ένα  τα θέματα, ώστε να προλαβαίνουν να αφομοιώνουν οι δημότες μας την αναξιοπιστία σας και την εν γένει πολιτική σας συμπεριφορά.

Λοιπόν, για το θέμα των συμβούλων της παράταξής μας  με το οποίο φαίνεται (δεν το είχα φανταστεί) να προσπαθείτε  να εισέλθετε στα εσωτερικά της παράταξής μας ίσως και άλλων παρατάξεων, είναι παλιά και καταγγελμένη η τακτική όσων χρησιμοποίησαν το «δέλεαρ της εξουσίας» προκειμένου να πετύχουν αποστασίες και διάλυση παρατάξεων. Κρίνονται βέβαια οι παρατάξεις, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, για τις επιλογές του και την πολιτική συμπεριφορά του. Πάντως εγώ ,μέχρι αποδείξεως του εναντίου, περιβάλλω με εμπιστοσύνη τους συμβούλους της παράταξής μας και ήδη καταλάβατε ότι δεν πρόκειται να ευνοήσω αυτά τα σχέδια σας.

Ο λαός είναι ο τελικός κριτής όλων μας και ο καθένας μας ξεχωριστά φύλακας της αξιοπρέπειάς του.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version