ΚορινθίαΓ. Ψυχογιός: Η αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών της Κορινθίας - Κομβικό...

Γ. Ψυχογιός: Η αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών της Κορινθίας – Κομβικό ζήτημα για την ασφάλεια αλλά και την ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κορινθίας, κ. Γ. Ψυχογιός, συμμετείχε στο επετειακό επιστημονικό  συνέδριο του Δήμου Βέλου – Βόχας:  «Η Βόχα στο χρόνο»

 Η ομιλία του είχε θέμα την διάβρωση των ακτών ως κρίσιμο ζήτημα για την καθημερινότητα αλλά και την ανάπτυξη της Βόχας και της Κορινθίας.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε:

  • στις πολυεπίπεδες αιτίες που οδηγούν στην διάβρωση των ακτών του Κορινθιακού Κόλπου.
  • στις αποσπασματικές και δαπανηρές παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα χωρίς να αντιμετωπίζουν ουσιαστικά και σε βάθος το πρόβλημα.
  • στη Μελέτη που «τρέχει» από την προηγούμενη κυβέρνηση και προβλέπει στοχευμένες παρεμβάσεις σε συνεργασία με τους Δήμους από τον Ισθμό ως το Ρίο-Αντίρριο, με σύγχρονες πρακτικές και δυναμική προσαρμογή στα νέα περιβαλλοντικά και κλιματικά δεδομένα που δημιουργούνται.
  • Τις επιπτώσεις που έχει το πρόβλημα της διάβρωσης στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, αλλά και τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει για την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη των παράκτιων του Νομού μια μακροπρόθεσμη, συνολική και με τα πιο   σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα αντιμετώπιση του φαινομένου.      

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

Ακολουθεί link με την ομιλία του βουλευτή σε βίντεο:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα