ΑργολίδαΕρμιόνη: 10η Γιορτή Ροδιού

Ερμιόνη: 10η Γιορτή Ροδιού

Στην Ερμιόνη και στη 10η Γιορτή Ροδιού παρευρέθηκε ο Βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς. Διαβάστε τι δήλωσε για το Ρόδι ποικιλίας Ερμιόνης και το θέμα του Αναβάλου…

Σήμερα είχα την τιμή και την χαρά να παρευρεθώ στην 10η  Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και στους τοπικούς παραγωγούς που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της γιορτής. Μία γιορτή που έχει καθιερωθεί ως θεσμός  για την προώθηση  της τοπικής ποικιλίας του ροδιού. Το φημισμένο Π.Ο.Π. «Ρόδι ποικιλίας Ερμιόνης» με την εξαιρετική του ποιότητα και τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες, αποτελεί μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη καλλιέργεια.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα υπόλοιπα εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα που παράγει η περιοχή όπως το λάδι, τα εσπεριδοειδή και τα κηπευτικά. Όμως το χρονίζον πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Ερμιονίδα, αποτελεί τροχοπέδη τόσο στην περαιτέρω ανάπτυξη όσο και στην διατήρηση των  καλλιεργειών. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να δώσει λύση στο θέμα του Αναβάλου, ώστε η περιοχή της Ερμιονίδας να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να αναπτυχθεί ανεμπόδιστα.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα