Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΝαύπλιο: Νέες ειδικότητες στο Δημοτικό Ιατρείο

Ναύπλιο: Νέες ειδικότητες στο Δημοτικό Ιατρείο

Ο Δήμος Ναυπλιέων αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των κατοίκων του Δήμου ιδιαίτερα σε περιόδους όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία: τη ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη και τη βραχεία ψυχοθεραπεία. Οι υπηρεσίες της Ψυχολόγου κα Μαρίας Κολυβά θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στους χώρους του Δημοτικού Ιατρείου. 

Το Γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 14:00 ενώ οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο κτίριο του Δημοτικού Ιατρείου, 25ης Μαρτίου 75, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατόπιν ραντεβού, με απόλυτη εχεμύθεια και αυστηρή τήρηση του απορρήτου του ασθενούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 2752099161.

Επίσης στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων ξεκίνησε να λειτουργεί μια νέα ειδικότητα αυτή του Παθολόγου – Ηπατολόγου απο το γιατρό κ. Τάκη Λαμπρόπουλο. 

Με ενισχυμένο ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζει τη λειτουργία του προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ μια δέσμη βασικών υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς τους δημότες και τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Στο Δημοτικό Ιατρείο καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να εφαρμόζονται με αξιοπιστία προγράμματα με σκοπό την πρόληψη, την ενημέρωση, την αγωγή υγείας, την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών και την αποτελεσματική πρωτοβάθμια περίθαλψη όλων των Δημοτών που έχουν έντονη ανάγκη κοινωνικής προστασίας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα