Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΝαύπλιο: Το Κέντρο Κοινότητας συνεχίζει το σημαντικότατο κοινωφελές έργο του

Ναύπλιο: Το Κέντρο Κοινότητας συνεχίζει το σημαντικότατο κοινωφελές έργο του

Η Δημοτική Αρχή δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο ενημέρωσε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο την συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων μέχρι και τις 30/9/2023.

Επίσης επεκτείνει την δράση του με την δημιουργία Παραρτήματος Ρομά με στόχο την ουσιαστικότερη και αποδοτικότερη παροχή βοήθειας και εξυπηρέτησης με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην παροχή υποστήριξης κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης για τα προνοιακά επιδόματα.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλο το Νομό Αργολίδος. Για τον λόγο αυτό στελεχώνεται με επιπλέον ειδικότητες και με έμψυχο δυναμικό προκειμένου να ανταποκρίνεται στις συνεχόμενες ανάγκες που προκύπτουν. Η εξυπηρέτηση των πολιτών και ιδιαιτέρως των ευπαθών ομάδων διευρύνονται σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής που παρέχονται από το Δήμο Ναυπλιέων. Οι πόροι για τη λειτουργία τους προέρχονται από το ΕΣΠΑ και με τις δράσεις τους παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης και υποστήριξης των πολιτών για κοινωνικές υπηρεσίες κάθε μορφής αποτελώντας μια «ομπρέλα» υποδοχής, εξυπηρέτησης και διασύνδεσης των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα. Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, προσαρμοζόμενοι καθημερινά στα νέα δεδομένα που προκύπτουν».

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα