Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑργολίδαΤάσος Λάμπρου: Η επαναλειτουργία της υπηρεσίας Δόμησης

Τάσος Λάμπρου: Η επαναλειτουργία της υπηρεσίας Δόμησης

Κύριε Δήμαρχε

Επανερχόμαστε στο θέμα της επαναλειτουργίας της υπηρεσίας δόμησης, μετά την ενημέρωση που είχαμε από την πλευρά σας σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτηση που σας καταθέσαμε και την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για υποβολή αιτήματος πρόσληψης προσωπικού (Τ/Ε) με σύμβαση ορισμένου χρόνου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.

Επειδή αυτή η διαδικασία θα έχει ακόμη μια σημαντική καθυστέρηση, μετά από τρεις εβδομάδες που ήδη η υπηρεσία δόμησης δεν λειτουργεί, κρίνεται αναγκαίο να βρούμε μια αναγκαία άμεση λύση.

Η υπηρεσία δόμησης πρέπει να ξαναλειτουργήσει «αύριο», άρα  μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υφιστάμενο επιστημονικό-τεχνικό προσωπικό του δήμου μας, και παράλληλα να τοποθετηθεί συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας με ανάληψη συγκεκριμένων απλών, υπηρεσιακών  αρμοδιοτήτων για την επανεκκίνηση της υπηρεσίας σε συνδυασμό με το απαραίτητο προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης.

Η αναπλήρωση θέσεων και η συνεχιζόμενη λειτουργία των υπηρεσιών είναι το βασικό στοιχείο της Δημόσιας και Δημοτικής διοίκησης. Δεν είναι λογικό, οι δημοτικές υπηρεσίες να είναι κλειστές και να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι δημότες, οι κάτοικοι, οι πολίτες.

Με εκτίμηση

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα