Ελλάδα Το 65% του συνόλου των δημοσίων συμβάσεων έγιναν με απευθείας αναθέσεις…

Το 65% του συνόλου των δημοσίων συμβάσεων έγιναν με απευθείας αναθέσεις…

0

Κάποιο τρώνε με χρυσά κουτάλια άφθονο κρατικό χρήμα από τις τσέπες μας και κάποιοι άλλοι ψάχνουν τα σκουπίδια της γειτονιάς για αποφάγια με… σκοπό να μείνουν ζωντανοί για άλλη μια ημέρα… Φυσιο(λογικό) θα μου πείτε αφού η “κενωνία” μας κοιτάζει υπνωτισμένη. Ούτε η πρώτη φορά ειναι, ούτε η τελευταία. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το “πάρτυ των γαλάζιων παιδιών” όπως καταγγέλει:

Στις απευθείας αναθέσεις κατά το τελευταίο 18μηνο αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «ξέφρενο πάρτυ γαλάζιων παιδιών». Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το παράδειγμα των απευθείας αναθέσεων της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Νικολάου φαίνεται ότι έχουν ακολουθήσει πολλά στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όπως σήμερα αποκαλύπτει η Ναυτεμπορική το 65% του συνόλου των δημοσίων συμβάσεων που έχει συνάψει η κυβέρνηση κατά το τελευταίο 18μηνο έγιναν με απευθείας αναθέσεις. Το τεράστιο ποσοστό των απευθείας αναθέσεων παραπέμπει σε ξέφρενο πάρτι γαλάζιων παιδιών που ενώ κατηγορούν το δημόσιο ως αντικρατιστές, την ίδια ώρα τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η κυβέρνηση αρνείται τη διαγραφή ιδιωτικού χρέους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελάφρυνσης των νοικοκυριών από το αυξημένο κόστος της ενέργειας, καθώς και ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ. Η κα Νικολάου ήταν μόνο η αρχή. Όπως φαίνεται ο κ. Μητσοτάκης έχει πολλές Νικολάου στον περίγυρό του».

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version