Αργολίδα Ναύπλιο: Καθαρισμός στο Λιμάνι και στον Παραλιακό Δρόμο

Ναύπλιο: Καθαρισμός στο Λιμάνι και στον Παραλιακό Δρόμο

0

Σε συντονισμένη παρέμβαση καθαρισμού του παραλιακού δρόμου του Ναυπλίου και της Χερσαίας Ζώνης του λιμανιού προχώρησε από την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο Δήμος Ναυπλιέων. Πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας σε δρόμους και σε πεζοδρόμια κατά μήκος του παραλιακού μετώπου.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις περιλάμβαναν το κόψιμο της χαμηλής βλάστησης με χορτοκοπτικό μηχάνημα, τη συντήρηση και των χώρων πρασίνου καθώς και το σχολαστικό μάζεμα των σκουπιδιών με φυσητήρες και με ειδική ηλεκτρική σκούπα.

Στόχος αυτής της παρέμβασης είναι να καταστεί συνολικά ο χώρος της Χερσαίας Ζώνης και του Παραλιακού Δρόμου πιο καθαρός και ευχάριστος, ένας χώρος περιπάτου δίπλα στη θάλασσα που θα τον χαίρονται οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας.

Η Δημοτική Αρχή στο επίκεντρο του σχεδιασμού της έχει την καθημερινή φροντίδα της καθαριότητας και του καλλωπισμού του Δήμου μας. Σε μια τέτοια προσπάθεια με τους συμπολίτες μας οφείλουμε να σεβαστούμε τους δημόσιους χώρους και να τους προστατεύουμε, έτσι ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι παρεμβάσεις καθαριότητας ή του πρασίνου που υλοποιεί ο Δήμος.

Ο συνδυασμός ενός όμορφου, καθαρού και φωτεινού Δήμου συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και στην αποτελεσματικότερη προώθηση και προβολή του τόπου ως τουριστικού προορισμού.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version