Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑργολίδαΝαύπλιο: Ξεκινάει το 7ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ ARTIVA

Ναύπλιο: Ξεκινάει το 7ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ ARTIVA

Από σήμερα 12 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Βουλευτικού, το 7ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ ARTIVA, ο κορυφαίος θεσμός του Δήμου Ναυπλιέων.

Το συγκεκριμένο Χορωδιακό Φεστιβάλ, στο οποίο έχουν λάβει μέρος κορυφαίες χορωδίες από πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, οργανώνεται από το 2015 στο Ναύπλιο από τον Δήμο Ναυπλιέων, τον  ΔΟΠΠΑΤ και τη εταιρεία ARTIVA και αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός, ενώ υλοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.

Το φεστιβάλ  έχει και διαγωνιστικό χαρακτήρα, ενώ διατηρεί και την ελεύθερη συμμετοχή των χορωδιών, όπως ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια. Στο φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος 16 χορωδιακά σχήματα.      

Το 7ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ ARTIVA, το οποίο επιστρέφει φέτος. μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας  τηρεί  όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες. Η είσοδος στους θεατές θα  επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση και επίδειξη ενός εκ των κατωτέρω πιστοποιητικών καθώς και της πολιτικής ταυτότητας:

Α. αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) 72 ωρών.
Β. αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης (RAPID TEST) 72 ωρών.
Γ. κάρτα εμβολιασμού.
Δ. αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης νοσούντος με COVID με ισχύ έξι μηνών.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα