Αργολίδα"Οι προπτωχευτικές διαδικασίες και η πτώχευση ως δεύτερη ευκαιρία - Προκλήσεις και...

“Οι προπτωχευτικές διαδικασίες και η πτώχευση ως δεύτερη ευκαιρία – Προκλήσεις και προοπτικές”

Το Επιμελητήριο Αργολίδας  σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου σας  προσκαλούν στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα: “Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας. Οι προπτωχευτικές διαδικασίες και η πτώχευση ως δεύτερη ευκαιρία. Προκλήσεις και προοπτικές”

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα: 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας  στο Άργος (Οδός Κορίνθου 23)

Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Γρηγόρης Μ. Μιχαηλίδης, Λέκτορας Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Κοινοτικός Δικηγόρος Κύπρου.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Δρ Γρηγόρη Μ. Μιχαηλίδη

Ο Δρ Γρηγόρης Μιχαηλίδης είναι Λέκτορας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC), δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Κοινοτικός Δικηγόρος Κύπρου. Διδάσκει στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Φορολογικό Δίκαιο, Εταιρικό Δίκαιο, Πτωχευτικό Δίκαιο, Δίκαιο Αξιογράφων, Δίκαιο Εμπορικών Ασφαλειών και Ναυτικό Δίκαιο. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., διπλωματούχος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της ίδιας Σχολής και διδάκτορας αυτής. Η διδακτορική διατριβή του είχε ως αντικείμενο την άμεση φορολογία των συνδεδεμένων επιχειρήσεων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακολούθησε, επίσης, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Συγκριτικού Αστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Ανόβερου και το Σεμινάριο Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο στη Φλωρεντία. Η επαγγελματική του εμπειρία, πέραν όλων των άλλων, συνίσταται στη φορολογική αντιμετώπιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο διεθνές περιβάλλον. Έχει συγγράψει μία σειρά επιστημονικών άρθρων και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων ως εισηγητής. Το τελευταίο βιβλίο του, τρίτο κατά σειρά, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο 2021 από τις εκδόσεις Lex Book με τίτλο «ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ – Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας».

Σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης επιβάλλεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και η χρήση μάσκας και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με e-mail την συμμετοχή τους (τηλ:2751067216 e-mail: ebear@otenet.gr) έως την Παρασκευή 05/11/2021

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα