ΑργολίδαΟ Mario Vagman παρουσιάζει τα "Ημερολόγια Φυλακών Ναυπλίου"

Ο Mario Vagman παρουσιάζει τα “Ημερολόγια Φυλακών Ναυπλίου”

Τα Ημερολόγια Φυλακών Ναυπλίου είναι μια συλλογή χρονογραφημάτων. Κείμενα που εμφανίστηκαν με πρωτόλεια μορφή στον ηλεκτρονικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής απομόνωσης διορθώθηκαν, διασκευάστηκαν και παρουσιάζονται ολοκληρωμένα για πρώτη φορά μαζί με κείμενα αδημοσίευτα που δεν είχαν βρει ποτέ το θάρρος να εμφανιστούν μέσα στην αμείλικτη ροή της διαδικτυακής υπερπληροφόρησης.

Θεματολογία

Τα μικρά και μεγάλα γεγονότα ή τα συνήθη τίποτα συμβαίνοντα της καθημερινότητας του Ναυπλίου γίνονται αφορμές για έναν περίπατο μέσα στις ορατές και αόρατες φυλακές της ναυπλιώτικης ζωής και της κληρονομιάς της στη νεοελληνική πραγματικότητα. Έτσι μέσα από την τρέχουσα επικαιρότητα της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα αποκαλύπτονται διαχρονικά στοιχεία του τόπου, των κατοίκων του και των επισκεπτών του.

Που θα βρείτε τα Ημερολόγια Φυλακών Ναυπλίου

· Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε στο Βιβλιοπωλείο Αποσπερίτης (Αμαλίας 30, παλιό Ναύπλιο).

· Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε ταχυδρομικά χωρίς καμία χρέωση αποστολής. Στείλτε μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση mariovagman@gmail.com το ονοματεπώνυμό σας και μια διεύθυνση. Το βιβλίο θα σας αποσταλεί εντός 5 εργάσιμων ημερών.

· Τέλος, αν μένετε Ναύπλιο, μπορείτε να παραλάβετε το βιβλίο από τον ίδιο τον δημιουργό (θα σας κάνει και αφιέρωση). Eπικοινωνήστε μαζί του στην ηλεκτρονική διεύθυνση mariovagman@gmail.com και εντός 24 ωρών θα έχετε το βιβλίο στα χέρια σας.

Τιμή βιβλίου σε κάθε περίπτωση: 10 ευρώ

Λίγα λόγια για τον δημιουργό

Ο Mario Vagman, κατά κόσμον Βαγγέλης Μπουγιώτης,  είναι φιλόλογος, γραφιάς κι ερασιτέχνης δημοσιογράφος.Τα Ημερολόγια Φυλακών Ναυπλίου είναι το πρώτο του βιβλίο. 

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα