ΑργολίδαΣυνάντηση Ανδριανού με Κικίλια για τον τουρισμό της Αργολίδας

Συνάντηση Ανδριανού με Κικίλια για τον τουρισμό της Αργολίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας μας, είχα σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Κικίλια με τον οποίο συζητήσαμε θέματα ανάπτυξης του τουρισμού σε ολόκληρη την Αργολίδα και βεβαίως, ενόψει της επίσκεψής του στο Ναύπλιο την Παρασκευή 26/11, συζητήσαμε και για το σημαντικό βήμα που αποτελεί η σύμβαση παραχώρησης χρήσης και εκμετάλλευσης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του τουριστικού λιμένα – μαρίνας Ναυπλίου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού αναπτυξιακού έργου για ολόκληρη την περιοχή.

Η μαρίνα του Ναυπλίου είναι ένα έργο που αποτελεί πάγιο αίτημα της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας το οποίο που προωθούμε επί χρόνια, καθώς εκτός των άλλων θα δημιουργήσει και νέες θέσεις δουλειάς. Έχει προϋπολογισμό 23,4 εκ. ευρώ και θα δημιουργήσει 210 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής σε δύο πλωτούς προβλήτες που θα εγκατασταθούν στη λιμενολεκάνη της μαρίνας. Στο έργο προβλέπονται πέρα από τα λιμενικά έργα, έργα χερσαίας ζώνης και ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις και δίκτυα, καθώς και η διαμόρφωση πρόσθετου οδικού τμήματος για τη σύνδεση της μαρίνας με το οδικό δίκτυο.

Τέλος, συνεννοηθήκαμε με τον Υπουργό να επισκεφθεί ξανά την Αργολίδα μόλις το επιτρέψει το πρόγραμμά του για να προγραμματιστεί με άνεση χρόνου συνάντηση με τους εκπροσώπους φορέων του τουρισμού της περιοχής».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα