Home Αργολίδα Τάσος Λάμπρου: Ο κ. Γεωργόπουλος ας μην απεκδύεται των ευθυνών του Δημάρχου

Τάσος Λάμπρου: Ο κ. Γεωργόπουλος ας μην απεκδύεται των ευθυνών του Δημάρχου

0

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, μετά την ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας Κρανιδίου, που γνωμοδοτεί αρνητικά για την προτεινόμενη από τον Δήμο θέση (Δισκούρι) εγκατάστασης καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ενώ παράλληλα έχει υποβληθεί κείμενο διαμαρτυρίας στην γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου, με υπογραφές δημοτών που διαφωνούν για την επιλογή του χώρου, βρήκε να πει την παρακάτω…. «εξυπνάδα»:

«Καλούμε τους τρεις Δημοτικούς Συμβούλους, επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που έθιξαν με την επιστολή τους το θέμα του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συζητηθεί, να προτείνουν άλλο χώρο εντός των ορίων του Δήμου Ερμιονίδας στον οποίο θα μπορούσε να κατασκευαστεί το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς.»

Μάλλον, ο κ. Γεωργόπουλος, δύο χρόνια (και) μετά τις εκλογές, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το διακριτό των ρόλων: Δηλαδή πως η συμπολίτευση σχεδιάζει και η αντιπολίτευση ελέγχει. Αν, πάλι, μετά τον… όγκο του δημοτικού έργου που πιστεύει πως έχει παραχθεί, αισθάνεται πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του ως δήμαρχος, αν δεν έχει κουράγιο να συνεχίσει, ας παραιτηθεί και ας δώσει την θέση του σε έτερο μέλος του συνδυασμού του. Εμείς θα τους αντικαταστήσουμε συνολικά την 1η Ιανουαρίου 2024, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις. Ας μην βιάζεται λοιπόν να μας φορτώσει τις ευθύνες του!!!

ΔΗΛΩΣΗ  ΤΑΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version